Gezinscoaching

Bij Stichting LOEK@YOU begrijpen we dat het gezinsleven soms een uitdaging kan zijn. Wij bieden daarom gezinscoaching- en ondersteuning aan ouders. Je kunt onze gezinscoaching- en ondersteuning betalen vanuit PGB (jeugdwet, WMO of WLZ), een maatwerkovereenkomst vanuit jouw gemeente of financiering vanuit school.

Gezinscoaching

Tijdens de gezinscoaching gaat onze gezinscoach samen met de ouders/opvoeders op zoek naar de uitdagingen binnen het gezin. Onze gezinscoachen proberen buiten de lijntjes te denken en bieden een luisterend oor. Samen wordt een plan gemaakt en daaraan gewerkt. Er zijn verschillende uitdagingen waaraan gewerkt kan worden, waaronder het structureren van dagen, het oplossen van bestaande problemen, het oefenen in de maatschappij en het doorbreken van patronen. Het plan wordt op maakt gemaakt voor het gezin, dus vanalles is mogelijk. Twijfel je of iets mogelijk is binnen onze gezinscoaching, neem dan gerust contact met ons op.

Gezinsondersteuning

Bij de gezinsondersteuning helpt een medewerker mee in het gezin. Hij of zij zorgt ervoor dat de ouders/opvoeders tijd hebben voor zichzelf en/of andere kinderen. Onze medewerker zorgt voor persoonlijke aandacht en een steuntje in de rug. Daarnaast wordt hulp geboden bij praktische zaken.