Vacature Allround administratie medewerker (GESLOTEN)

Stichting LOEK@YOU is er voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen met (leer)uitdagingen. Als organisatie streven we ernaar om hen te ondersteunen bij hun persoonlijke groei en ontwikkeling door middel van individuele, gezins- en groepsbegeleiding. Wij geloven in een inclusieve samenleving waarin iedereen de mogelijkheid heeft om mee te doen.

Wij zijn op zoek naar een allround administratief medewerker die ons team op administratief gebied kan ondersteunen. In deze rol ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan taken, waaronder het beantwoorden van telefoons en e-mails, het ontvangen van bezoekers, het inplannen van afspraken, het beheren van de cliënt-, contract- en personeelsadministratie, het inboeken in de financiële administratie, het archiveren van documenten en gegevens, het plaatsen van bestellingen bij leveranciers, en het beheren van toegangsrechten in ons cliëntvolgsysteem en Teams.

Je werkt nauw samen met een planner en administratief coördinator binnen het team van de administratie.

Functie-eisen

Wat bieden wij

Klaar voor een uitdagende rol in de jeugdzorg bij een kleine organisatie? Solliciteer dan snel door jouw motivatiebrief en CV te mailen naar info@lerenopeigenkracht.nl!