Vacature Jeugdzorgwerker C (GESLOTEN)

Stichting LOEK@YOU is een organisatie die zich richt op het bieden van ondersteuning aan kinderen en jongeren met (leer)uitdagingen. Wij geloven in de kracht en groei van deze doelgroep en streven ernaar om hen te begeleiden op basis van het LOEK-principe: Leren Op Eigen Kracht.

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde jeugdzorgwerker die ons team wil versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het individueel begeleiden van kinderen en jongeren, en mogelijk gezinnen of een klein groepje, met als doel hun persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen. Naast individuele begeleiding ben je verantwoordelijk voor het opstellen van (begeleidings)plannen en neem je deel aan MDO’s. Als je het leuk vindt, dan behoort ook het begeleiden van stagiaires tot de opties.

Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met jeugdzorg en vrijwilligerswerk, een hart hebt voor onze doelgroep en een professionele werkhouding hebt. Onze doelgroep bestaat uit kinderen die uitvallen uit het onderwijs of problemen ervaren op school, we verwachten dus dat je van uitdagingen houdt. Bovendien hebben we een aantal dieren die deel uitmaken van onze stichting (kippen, konijnen, gecko). Kortom, we zoeken dus een jeugdzorgwerker met een gouden randje.

Vereisten

Wat wij bieden

Klaar voor een uitdagende rol in de jeugdzorg bij een kleine organisatie? Solliciteer nu en help mee aan de ontwikkeling van kinderen en jongeren bij Stichting LOEK@YOU! Solliciteren kan door jouw motivatiebrief en CV te mailen naar info@lerenopeigenkracht.nl